5 τρόποι για να είσαι πιο sέξι και με αυτοπεποίθηση στα ραντεβού

                   

Η αυτοπεποίθηση είναι από τα πιο sέξι χαρακτηριστικά μιας γυναίκας, μιας και δείχνει ότι έχει κι άλλα γνωρίσματα που αγαπούν οι άντρες – την ικανότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δυναμισμό, προσεγμένη εμφάνιση και γοητεία. Επίσης, οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση διεκδικούν αυτό που θέλουν κι έχουν επίγνωση της sεξουαλικότητάς τους, καθώς και του τι μπορούν να πετύχουν με αυτή!

Η αυτοπεποίθηση δείχνει ότι ξέρεις πόσο αξίζεις, ποια είσαι και πώς θέλεις να σου συμπεριφέρονται. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι μερικές φορές τα λόγια είναι πιο εύκολα από τις πράξεις! Όσο κι αν γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, υπάρχουν κάποιες περίοδοι στη ζωή, όπως μετά από έναν χωρισμό, που κυριεύεσαι από ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται διάφοροι τομείς, όπως ο εpωτικός. Με τις παρακάτω συμβουλές όμως θα μπορέσεις να αναδείξεις τη sέξι και αποφασιστική πλευρά σου, κάτι που θα σε βοηθήσει στα μελλοντικά ραντεβού σου.

1. Η άνεση δεν είναι το ίδιο με την αυτοπεποίθηση

Για να έχεις τη δύναμη στα χέρια σου, θα πρέπει να ψάξεις βαθιά μέσα σου για να ανακαλύψεις ποια είσαι και τι πραγματικά θέλεις. Αυτό θα σε τραβήξει από το τέλμα του τύπου «μάλλον είναι πολύ καλός για μένα» και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την σχέση που σου αξίζει.

2. Ξεκίνα από τα μικρά

Όσο περισσότερη αυτοπεποίθηση έχεις σε έναν τομέα της ζωής σου (πχ είμαι άριστη τενίστρια) τόσο θα επηρεάσει και τους άλλους. Είναι δύσκολο να κοιτάξεις σφαιρικά την εικόνα της ζωής σου και να πεις «θα έχω αυτοπεποίθηση σε όλα». Ξεκίνα από τα μικρά και χτίσε την σιγά σιγά.

3. Προσποιήσου μέχρι να τα καταφέρεις

Μερικές φορές, η ίδια η πράξη του να πλησιάσεις έναν γοητευτικό τύπο, να μιλήσεις ή να χαμογελάσεις σε κάποιον, δημιουργεί ένα ντόμινο. Όσα περισσότερα κάνεις τόσο πιο εύκολο θα γίνει και θα αποκτήσεις εμπιστοσύνη για να το επαναλάβεις.

4. Συμπεριφέρσου σαν ντίβα

Αν αισθάνεσαι ότι θα τα θαλασσώσεις στο πρώτο ραντεβού, σκέψου την αγαπημένη σου ντίβα και πώς αυτή θα συμπεριφερόταν. Σύντομα, θα γίνεις εσύ αυτή η ντίβα.

5. Χαμογέλα

Τίποτα δεν είναι πιο sέξι από ένα χαμόγελο. Είναι η πρώτη εντύπωση που θα δώσεις και θα κρατήσει για πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου