5+1 tips για το κόκκινο κραγιόν

5+1 tips για το κόκκινο κραγιόν

"Από τότε που έκοψα τα μαλλιά μου, το κόκκινο κραγιόν έκανε δυναμικό comeback" γράφει η Garance Dore στο blog της. "Θέλω, όχι μόνο να αγοράζω μια διαφορετική απόχρωση κάθε μέρα αλλά και να ξέρω πώς θα το φορέσω σωστά".



Για αυτό το λογο ζήτησε τις συμβουλές της αγαπημένης της makeup artist, Alice Lane- ρίξτε μια ματιά, είναι χρήσιμες!



1. Η σωστή απόχρωση. Πραγματικά εξαρτάται από τη γυναίκα. Από την αυτοπεποίθησή της. Προσωπικά μισώ τους κανόνες στο μακιγιάζ, και δεν ακούω τι λένε οι άλλοι γύρω μου. Φορέστε το χρώμα που ταιριάζει με τη διάθεσή σας, με αυτό που φοράτε ή απλά με τον καιρό που κάνει.



2. Προετοιμασία. Κάνετε απολέπιση. Απλώστε lip balm, αφήστε το για λίγα λεπτά και αφαιρέστε το- χρειάζεστε καθαρή επιφάνεια για να απλώσετε το κραγιόν, αλλιώς δεν θα έχει ομοιογένεια.



3. Εφαρμογή. Εγώ χρησιμοποιώ το δάχτυλό μου και σπάνια ένα πινέλο. Προτιμώ το δάχτυλο γιατί μπορώ να πιέσω το χρώμα στα χείλη μου, να σφραγίσω τυχόν "κενά". Δεν με πειράζει να ξεφύγει λίγο από το περίγραμμα, θα το καθαρίσω στη συνέχεια. Είναι πιο φυσικό να το απλώσετε με αυτό τον τρόπο ή κατευθείαν από το tube. Κάποιος πίσω στα 20s σχεδίασε το κραγιόν με αυτό το σχήμα, για να ταιριάζει στα χείλη μας. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο παίρνει την καμπύλη των χειλιών σας.



4. Ταμπονάρισμα. Πάντα χρησιμοποιώ το εσωτερικό της παλάμης μου, το φιλάω. Το δέρμα είναι μαλακό, ενυδατωμένο. Αν κάνετε το ίδιο με ένα χαρτομάντηλο θα κάνει ξηρή την επιφάνεια και θα παρασύρει αρκετό απο το κραγιόν, οπότε θα χρειαστεί να το ξαναπεράσετε - θα κάνετε φαύλο κύκλο.



5. Gloss. Βάλτε το στο κέντρο των χειλιών. Μην το απλώσετε σε όλη την επιφάνεια, μόνο στο κέντρο και πιέστε τα λίγο. Προσοχή: Αν αποφασίσετε να φορέσετε lip gloss, θα πρέπει να έχετε το νου σας να μην "τρέξει".



6. Ρετούς. Πολλές γυναίκε ςπιστεύουν πως από τη στιγμή που θα βάλουν το κόκκινο κραγιόν τους δεν χρειάζεται να ασχοληθούν ξανά με αυτό. Θα πρέπει να το τσεκάρετε και να το ανανεώνετε. Πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι πιο sexy από ένα κορίτσι που φρεσκάρει το κραγιόν του στο δρόμο, είναι υπέροχο.

Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου