8 ασυνήθιστοι τρόποι για να χρησιμοποιείς το διάφανο βερνίκι νυχιών

8 ασυνήθιστοι τρόποι για να χρησιμοποιείς το διάφανο βερνίκι νυχιών

Είναι πολύ πιθανό να έχεις μερικά οvercoat διάφανα βερνίκια για τα νύχια, τα οποία λογικά βρίσκονται γύρω από το σετ του μανικιούρ σου, είτε πρόκειται για ένα γρήγορο στεγνωτικό ή είτε απλώς για ένα διάφανο στεγνωτικό. Ήρθε λοιπόν η ώρα να διευρύνεις τους ορίζοντες σου σχετικά με τις δυνατότητες του διάφανου βερνικιού και σε άλλους τομείς , από τα έπιπλα μέχρι τα ρούχα. 

Θέλεις να λοιπόν να έχεις στην κατοχή σου ένα τουλάχιστον διάφανο βερνίκι νυχιών γιατί . . .

1. Κάνει τις ετικέτες να μην μουτζουρώνονται και επιπλέον γίνονται ανθεκτικές στο νερό από τη σφράγιση των δεικτών και το χρώμα . Αυτό έρχεται είναι πολύ καλό ειδικά όταν επισημαίνονται ημερομηνίες λήξης στα καλλυντικά σου.


2. Σταματάει το σκίσιμο στο καλσόν. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να φορέσεις τις φθαρμένες κάλτσες σου , ακόμα και μετά από ένα μικρό σκισιματάκι.

3. Διατηρεί τα κουμπιά από το ξήλωμα. Απλά πέρασε τα νήματα στο κέντρο με λίγο βερνίκι για ενίσχυση.

4 Εξαλείφει τους λεκέδες- δαχτυλίδια στο μπάνιο. Απλά πέρασε με το βερνίκι το κάτω μέρος των μεταλλικών σου δοχείων ( σπρέι για τα μαλλιά , κρέμα ξυρίσματος , κ.λπ. ) για να επιβραδύνεις την εξέλιξη της σκουριάς και να κρατήσεις αυτές τις αντιαισθητικές κόκκινες κηλίδες εκτός.


5. Ενισχύει τις σφραγίδες στον φάκελο, έτσι ώστε πλέον σημαντικά έγγραφά σου (λογαριασμοί , ερωτικά γράμματα , και τα παρόμοια) να παραμένουν ασφαλή.


6. Κάνει τα σπίρτα αδιάβροχα: Εφάρμοσε λίγο διάφανο βερνίκι στις άκρες των σπίρτων για να τα κρατήσεις ασφαλή από την υγρασία . Αυτό είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμο εάν πας κάποια εκδρομή και το φως των κεριών είναι αναγκαίο για κάποιο πικ-νικ.


7. Αποτρέπει τα νύχια από το να σκουρύνουν γεγονός που προκαλείται από βαθύτερα -τονισμένα βερνίκια. Ενώ το κίτρινο βερνίκι νυχιών είναι όμορφο για το καλοκαίρι, τα κίτρινα νύχια από την άλλη δεν είναι. Χρησιμοποίησε ένα διάφανο βερνίκι νυχιών σαν μια προστατευτική επίστρωση βάσης για την πρόληψη του κιτρινίσματος . Ακόμα καλύτερα , το διάφανο βερνίκι διατηρεί μανικιούρ σου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σκέψου το σαν ένα από αυτά τα επιπλέον βήματα ομορφιάς που αξίζουν απολύτως τον κόπο.
8 Ανακουφίζει από τον κνησμό στην περίπτωση που σε τσιμπήσει κάποιο έντομο: μπορεί να μην πρόκειται για μία πραγματικά επιστημονική θεραπεία ωστόσο λειτουργεί εφόσον δεν έχει ανοιχτές γρατσουνιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου