Βραβείο από ανώνυμο Αγρινιώτη σε αριστούχα μαθήτρια!Τον χρηματικό έπαινο θεσμοθέτησε Αγρινιώτης, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, και παραδίδεται στον μαθητή ή μαθήτρια γενικού λυκείου του Αγρινίου που θα πετύχει τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής σε κάποιο από τα παιδαγωγικά τμήματα της Ελλάδας.

Με βαθμό πρόσβασης 17,85 η Ελεάννα όχι μόνο έπιασε τη σχολή της επιθυμίας της, αλλά χωρίς καν να το γνωρίζει, κέρδισε και τον έπαινο του άγνωστου δωρητή.

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, η μαθήτρια βραβεύτηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο «Άνεσις», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Τον χρηματικό έπαινο των 1.000 ευρώ παρέδωσε ο κ. Μπίτσης, πρώην διευθυντής του 3ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου, του οποίου μαθήτρια ήταν μέχρι τον περασμένο Μάιο η Ελεάννα.

Το Παιδαγωγικό τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ήταν ανέκαθεν ο στόχος της Ελεάννας, και για να τον πετύχει χρειάστηκε να παλέψει σκληρά και να προσπαθήσει πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου