Έκλαψε στον αέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη

Έκλαψε στον αέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη



Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη, που αφότου έγινε μανούλα, μεταμορφώθηκε σε άλλον άνθρωπο!

Ήρεμη και ευτυχισμένη, μίλησε για την μητρότητα και πως τη βιώνει, ενώ δεν έλειψε η συγκίνηση μόλις η κουβέντα πήγε στον άνδρα της!

«Ο γάμος μου είναι το πιο σωστό πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Στην αρχή μιας σχέσης καταλαβαίνεις τα πάντα από την πρώτη εβδομάδα. Από την πρώτη στιγμή μπορείς να καταλάβεις τι θα λειτουργήσει και τι όχι.Με τον Παναγιώτη ήξερα από την αρχή πως ήταν μια στρωτή κατάσταση. Είχαμε κοινό τόπο και άψογη επικοινωνία! Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει κανένα κόμπλεξ και καμία ανασφάλεια» είπε και την πήραν τα ζουμιά την Κατερίνα!

Μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία της να ξαναγίνει μανούλα:

«Εννοείται ότι θέλουμε και δεύτερο. Μην σου πω και τρίτο!»

Όσο για το πώς βιώνει τη μητρότητα;

«Αισθάνομαι πολύ ωραία. Όλο αυτό είναι μαγικό και απρόσμενο. Δεν μπορεί κανείς να το φανταστεί αν δεν το βιώνει. Ειδικά η εμπειρία του θηλασμού, είναι η πιο σημαντική και η πιο σπουδαία. Έχουμε το μωρό στο κρεβάτι μας. Τον θέλουμε εκεί. Μια φορά το ζεις αυτό. Μωρό είναι και θέλουμε να το χαρούμε ακόμα, να το χαρεί κι αυτό».

Παράλληλα, δεν έκρυψε και την αγωνία της για το τι θα φέρει στη ζωή της ο ερχομός του μωρού:

«Ήξερα και φοβόμουν την αλλαγή που μπορεί να φέρει ο ερχομός του παιδιού. Στη δική μας περίπτωση, είναι ανέλπιστα καλό αυτό που συμβαίνει. Είμαστε καλά!»

Τέλος, διηγήθηκε και ένα αστείο περιστατικό όταν την έπιασαν οι πόνοι:

«Όταν με έπιασαν οι πόνοι, νόμιζα ότι είχα κολικούς. Δεν ξυπνούσα και τον Παναγιώτη. Κάνα 3ωρο το είχα πάθει αυτό, πήρα και παυσίπονο για να σταματήσει ο πόνος του κολικού. Πήγα στο νοσοκομείο και γέννησα μέσα με μια ώρα, φυσιολογικά και όπως ήθελα. Έκλαψα όταν γεννήθηκε το παιδί μου. Και ο Παναγιώτης συγκινήθηκε όταν το πρωτοείδε».

Το μωρό, θα πάρει το όνομα «Μάξιμος», ενώ η ηθοποιός δεν κρύβει τη λατρεία της τόσο για το παιδί όσο και για τον σύζυγο της:

«Τους λατρεύω και τους δυο. Είναι η ζωή μου. Είμαστε και οι τρεις μαζί και νομίζω πως θα κάνουμε ωραία παρέα. Φαίνεται ωραίος τύπος ο Μάξιμος».

Δείτε το σχετικό βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=HUt3st0F09c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου