10 τρελά (αλλά αληθινά) tips που προκαλούν οργασμό!

10 τρελά (αλλά αληθινά) tips που προκαλούν οργασμό!

Πέρα από τους γνωστούς τρόπους που μπορεί να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό, υπάρχουν και κάποιοι κάπως πιο περίεργοι. Πιθανότατα να εκπλαγείς όταν τους διαβάσεις, αλλά υπάρχουν γυναίκες που ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει σε οργασμό με…

1. Γυμναστική: Όταν περιλαμβάνει ασκήσεις κορμού είναι πολύ πιθανό να φύγεις από το γυμναστήριο με άλλον αέρα

2. Διέγερση των θηλών: Tο μόνο που χρειάζεται μια μικρή διέγερση των θηλών για την απελευθέρωση της ωκυτοκίνης, της χημικής ουσίας που είναι υπεύθυνη για τις κολπικές συστολές του οργασμού, σύμφωνα με την Dr. Christiane Northrup.

3. Μυαλό: Σύμφωνα με τη Lady Gaga, αρκεί να κάνεις κάποιες συγκεκριμένες σκέψεις και αναπνοές για να έρθεις σε οργασμό.

4. Γέννα: Φαίνεται ότι οι κινήσεις που πραγματοποιούνται στη γέννα διεγείρουν τους ίδιους τομείς με αυτούς του οργασμού. Κάπως άβολο!

5. Χασμουρητό: Αυτό απαιτεί το αντικαταθλιπτικό κλομιπραμίνη, μιας και μία παρενέργεια είναι το οργασμικό χασμουρητό.

6. Πόδια: Είναι ιδιαίτερα σπάνιο, αφού ο μοναδικός πάσχων φέρεται να είχε υποστεί ζημιά στο ισχυακό νεύρο στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης στη χολυδόχο κύστη. Και μόνο που στεκόταν όρθια είχε οργασμό!

7. (PSAS) Σύνδρομο Μόνιμης Σεξουαλικής Διέγερσης: Σε μία μόνιμη κατάσταση αυξημένης ροής αίματος στα γεννητικά όργανα, όσοι πάσχουν από αυτό το σύνδρομο, μπορεί να έχουν μέχρι και 200 οργασμούς. Κουραστικό!

8. Θηλασμός: Τα νεύρα που συνδέουν το στήθος με τα γεννητικά όργανα είναι υπεύθυνα γι” αυτό το περίεργο φαινόμενο.

9. Ιππασία: Πολλές γυναίκες έχουν ισχυριστεί ότι κάνοντας ιππασία έχουν νιώσει μία…ευφορία να το πούμε!

10. Junk Food: Μία γυναίκα από το Κολοράντο, έχει ισχυριστεί ότι το παγωτό είναι ό,τι χρειάζεται για να έρθει σε οργασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου