Γιατί οι άνδρες πληρώνουμε για sεx
Η Γερμανίδα φωτογράφος και σκηνοθέτης Bettina Flitner δεν δίστασε να αφιερώσει το τελευταίο της project σε ένα θέμα...


ταμπού. Η 52χρονη βραβευμένη δημιουργός ντοκιμαντέρ αποφάσισε να επισκεφτεί επί δέκα συναπτές μέρες τον οίκo ανoχής Paradise, στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αποκαλύπτoντας το προφίλ των αντρών που επισκέπτονται ένα πoρνείo, και ρωτώντας ευθέως όσους πελάτες δέχτηκαν να φωτογραφηθούν, αυτό που όλοι σκεφτόμαστε: Για ποιόν λόγο πληρώνουν για να κάνουν σεξ με μία άγνωστή τους γυναίκα; Η Bettina πήρε συνέντευξη από άνδρες ηλικίας από 21 έως 73 ετών, ενώ τους φωτογράφισε ημίγυμνους στο ίδιο κρεβάτι. Φυσικά, το όλο project έχει δεχτεί σφοδρή κριτική μιας που οι αναμφίβολα ωμές και σeξιστικές απαντήσεις των αντρών - πελατών προκαλούν στον θεατή τουλάχιστον αμηχανία.. Εγώ πάντως σφίχτηκα κάπως. Εσείς;


Christian, 23, έμπορος, ελεύθερος


«Γιατί πληρώνω για σeξ; Οι γυναίκες είναι συχνά μπελάς. Με αγχώνουν όταν δεν έχω αρκετό χρόνο γι' αυτές. Αν θέλω να γα**σω έρχομαι εδώ και φεύγω. Αυτό είναι όλο. Μία κοπέλα με κάνει συχνά να βαριέμαι μετά από λίγο καιρό. Επιπλέον, το να πληρώνεις για σeξ έχει άλλη αίσθηση. Κατά κάποιο τρόπο, είναι δύναμη. Η γυναίκα σου ανήκει. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις μαζί της.»


Dung, 28, βοηθός σεφ, ελεύθερος


«Η πρώτη μου φορά σε oίκο ανoχής ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. Ένα ραντεβού σημαίνει πολύ άγχος και απαιτεί πολύ χρόνο. Σε ένα πoρνείo τα πάντα είναι πιο χαλαρά. Δεν υπάρχουν ψέματα και αυταπάτες. Ο τύπος κοριτσιών που προτιμώ; Με τίποτα Ασιάτισσες. Δεν μου αρέσουν καθόλου. Πρέπει να υπάρχει ένα είδος συμπάθειας ανάμεσα σε μένα και τη γυναίκα. Έτσι το απολαμβάνει κι αυτή. Μερικές φορές κοιτάζουν το ρολόι τους όταν μπαίνεις στο δωμάτιο. Σε αυτή τη περίπτωση έχεις ήδη βαρεθεί πριν αρχίσεις...»


Guenther, 55, διαζευγμένος, ιδιοκτήτης pub, έχει ένα γιο


«Γιατί πληρώνω για σeξ; Με διεγείρει το να μπορώ να έχω πάντα καινούριες γυναίκες. Πηγαίνω επίσης σε swingers κλαμπ, αλλά εκεί υπάρχουν συχνά μεγάλες και άσχημες γυναίκες. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι πολύ επαγγελματίες, προτιμώ αυτές που το κάνουν αυτό μια στο τόσο. Αποδίδουν καλύτερα. Η τελευταία που πήγα μου είπε μετά: ' Ήταν το καλύτερο σeξ που έχω κάνει ποτέ.' 50 ευρώ, business as usual. Η σχέση τιμής-απόδοσης είναι καλή εδώ.»


Ingo, 43, βοηθός λογιστή, ελεύθερος


« Στον έξω κόσμο είμαι πολύ ντροπαλός για να κάνω κάποια κίνηση προς μια γυναίκα. Εδώ βέβαια είναι ένας εικονικός κόσμος: Οι άντρες αγωνίζονται για μία ψευδαίσθηση, το ίδιο κάνω κι εγώ. Δύο φορές ερωτεύτηκα για τα καλά μία ιερoδoυλη. Ήθελα να είμαι ο καλός Σαμαρείτης που θα την βοηθούσε να ξεφύγει από εδώ. Τέλος όμως με όλο αυτό. Δεν ερωτεύομαι ξανά. Τώρα είμαι συνέχεια εδώ για μία συγκεκριμένη γυναίκα. Ταιριάζουμε τέλεια, τουλάχιστον στο κρεβάτι.. Δεν ξέρω τίποτα άλλο γι' αυτήν.»


Iwan, 65, μηχανικός αυτοκινήτων, ελεύθερος


«Το κάνεις μία φορά. Δύο φορές. Μετά σου γίνεται συνήθεια. Κανονικά το να καλέσεις μία όμορφη γυναίκα για δείπνο κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ, και πολλές φορές δεν προχωράει. Εδώ πάντα προχωράει.. Εδώ είχα κάνει σeξ με μία Κολομβιανή πολλές φορές. Όμορφη γυναίκα, καλοφτιαγμένη και πολύ παθιασμένη. Ή μπορεί, απλά, να ήταν καλή ηθοποιός.. Μετά εξαφανίστηκε ξαφνικά. Τι κρίμα.»


Joachim, 58, μηχανικός, χωρισμένος, έχει μία κόρη


«Όταν έρχεσαι σε ένα ''κλαμπ'' σαν αυτό εδώ, σταματούν πλέον να σου αρέσουν οι κανονικές γυναίκες. Αυτά τα κορμιά! Εδώ φοράνε νούμερο 34 ή 36 το πολύ. Η κόρη μου; Είναι 26 χρονών. Φροντίζω να βεβαιώνομαι πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνω εδώ είναι πάντα πάνω από 27... Είμαι ακόμα φίλος με μία γυναίκα που έχει πια παραιτηθεί.. Μου είπε τι συμβαίνει κάθε μέρα ... Πολλές εδώ έχουν νταβατζήδες. Είδα με τα μάτια μου πώς εξαργυρώνουν την προστασία τους..»


Kai, 49, Τραπεζικός Υπάλληλος, διαζευγμένος, έχει δύο παιδιά


«Γιατί πάω στο πoρνείo; Ποτέ μου δεν θα μπορούσα να έχω γυναίκες όπως αυτές εδώ. Επίσης, εδώ μπορούμε να υπερβούμε τα όρια. Για παράδειγμα, δεν θα μου πήγαινε καρδιά να ζητήσω από μία κανονική γυναίκα να συνευρεθούμε πρ#κτiκά. Αυτό κοστίζει 100 ευρώ επιπλέον. Εδώ και τρία χρόνια κάνω σeξ με την ίδια γυναίκα, δύο φορές τον μήνα. Αν της αρέσει; Δεν μπορώ παρά να πιστεύω ότι προσποιείται.»


Ralf, 28, επιστήμονας υπολογιστών, ελεύθερος


«Ήμουν 17 ετών όταν πήγα σε oίκο ανoχής για πρώτη φορά. Με τα πρώτα χρήματα που έβγαλα μόνος μου. Υπάρχει ψιλοκουβεντούλα εδώ, τα κορίτσια είναι πανέξυπνα και προετοιμασμένα για τις προτιμήσεις σου. Είχα μια κοπέλα επί τέσσερα χρόνια, αλλά πάντα το καταλαβαίνουν και χωρίζουμε. Τώρα είμαι εδώ με ένα φίλο. Έχουμε αναπτύξει μια διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας πελάτες μπορούν να αγοράσουν άλλοθι σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων - όλα είναι εφικτά ».


Πηγή http://roz-gatoulis1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου