Πώς θα καταλάβετε ότι σας θέλει!



Μπορεί να λέμε ότι ο έρωτας και οι σχέσεις είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που υπάρχουν, αλλά δυστυχώς πάντα τα όμορφα πράγματα είναι και τρομερά δύσκολα. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό στο να πεις σε κάποιον ότι τον θες και ότι θέλεις να είστε μαζί, αλλά υπάρχουν κι αλλα πράγματα στην μέση που μας κάνουν να διστάζουμε και τελικά να καθόμαστε άπραγοι. 'Ενα από αυτά φυσικά είναι η απόρριψη, η οποία κακά τα ψέματα είναι ένα πικρό ποτήρι που δύσκολα το ξεπερνάς.
Είναι κυρίως θέμα εγωισμού πια, αλλά και προφύλαξης τους εαυτού μας, που όλο και λιγότερο τολμάμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας σε έναν άνθρωποι που μας αρέσει. Και μπορεί να θεωρούμε λοτι οι άντρες γενικότερα το έχουν πολύ περισσότερο με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά υπάρχουν και αρκετά ντροπαλά αγόρια εκεί έξω που δεν τολμούν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Αν λοιπόν έχετε πέσει κι εσείς σε ένα τέτοιο και προσπαθείτε να καταλάβετε αν τελικά του αρέσετε, εδώ σας έχουμε κάποια σημάδια για να σταματήσετε να ψάχνεστε!

1. Σας αγγίζει με κάθε ευκαιρία: Η επαφή είναι ίσως από τις βασικότερες ενδείξεις ότι ένας άνθρωπος θέλει έναν άλλο. Αν λοιπόν με το παραμικρό, είτε για να σας χαιρετήσει, είτε για να σας πει κάτι είτε ακόμα και για να σας πειράξει, σας ακουμπάει, και μάλιστα όχι μόνο στα χέρια αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος, και δεν εννοούμε τον πισινό και το στήθος, τότε να είστε σίγουρες ότι δεν σας βλέπει μόνο φιλικά. Παρατηρήστε και τον εαυτό σας, επιδιώκετε την ίδια σωματική επαφή με κάποιον που θέλετε και με κάποιον που σας είναι ερωτικά αδιάφορος; Δε νομίζουμε...

2. Συμπεριφέρεται σαν να έχετε σχέση: Όταν βγαίνετε, είτε είστε με παρέα, είτε οι δυο σας, συμπεριφέρεται πάντα σαν να είστε μαζί; Για παράδειγμα, σας κρατά προστατευτικά το χέρι, σας βοηθάει να βάλετε το παλτό σας και κοιτάζει με μίσος τυχόν θαυμαστές σας; Θέλετε κι άλλα; Το παιδί λιώνει για εσάς κι εσείς δεν έχετε πάρει χαμπάρι. Μάλιστα αυτός το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα καθώς σας θεωρεί ήδη δικιά του!

3. Δεν σας μιλάει ποτέ για άλλες γυναίκες: Μπορεί να μην σας το λέει ευθέως, αλλά θα κάνει τα πάντα για να το καταλάβετε έστω και εμμέσως. Αν για παράδειγμα κάνετε πολύ συχνά παρέα και δεν τον έχετε ακούσει να αναφέρει ποτέ κάποιο γυναικείο όνομα στη συζήτηση, ή δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να κοιτάξει κάποια άλλη γυναίκα όταν είστε εσείς μπροστά, τότε το πράγμα μιλάει από μόνο του: Σας θέλει και προσπαθεί να σας το πει αλλά κολλάει. Μπορείτε ωραιότατα να τον ρωτήσετε εσείς κάποια στιγμή αν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή του. Έτσι του δίνετε και το πάτημα για μία πιθανή... εξομολόγηση!

4. Σας φλερτάρει: Όταν κάποιος μας αρέσει ερωτικά, τότε το φλερτ μας βγαίνει αβίαστα, χωρίς καν μάλιστα να το καταλαβαίνουμε. Προσωπικές ερωτήσεις, πειράγματα και ερωτικά βλέμματα είναι μερικά πράγματα τα οποία πάντα προδίδουν τον... ερωτευμένο! Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε τις κινήσεις του αλλά και γενικότερα τα χέρια του. Αν σας θέλει οι κινήσεις του θα είναι νευρικές και τα χέρια του πολύ πιθανό να τρέμουν. Γενικότερα να ξέρετε η γλώσσα του σώματος δεν πέφτει ποτέ έξω. Παρατηρείστε και δεν θα χάσετε!

5. Απολαμβάνει την προσοχή σας: Μπορεί οι άντρες να μην είναι τόσο νάρκισσοι όσο εμείς οι γυναίκες, αλλά απολαμβάνουν και με το παραπάνω την προσοχή που τους δίνουμε και την οποία αρκετές φορές επιδιώκουν. Αν για παράδειγμα του πείτε μια μέρα ότι το πουκάμισο που φοράει είναι πολύ ωραίο να ξέρετε ότι θα γίνει δεύτερο δέρμα του! Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά του, ακόμη και για το άρωμά του. Γενικότερα, οτιδήποτε σας αρέσει πάνω του, θα φροντίζει να το υπερτονίζει με κάθε ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου