3 τιπ ξυρίσματος για απαλό και σέξι δερματάκι



Ο τρόπος που φροντίζεις να ξεφορτωθείς την τριχοφυΐα και ακόμη πιο σημαντικός είναι και ο τρόπος που ξυρίζεσαι. Σίγουρα έχεις ακούσει πολλές φορές ότι θα αποκτήσεις γαϊδουρότριχες με το ξυράφι, αλλά δεν είναι έτσι. Με τα κατάλληλα τιπ ξεφορτώνεσαι την τριχοφυΐα μια και καλή!

Χρησιμοποίησε τζελ ξυρίσματος: το να ξυρίζεις τα πόδια σου μόνο με νερό άντε και λίγο σαπούνι δεν είναι καθόλου καλό. Πόσο μάλλον που δεν πρέπει ούτε να σκεφτείς - από βιασύνη - να τα ξυρίσεις χωρίς κάποιο προϊόν γιατί το δέρμα σου θα γίνει τραχύ και σίγουρα θα υποφέρεις από κοκκινίλες και ερεθισμούς από το ξυράφι. Το τζελ ξυρίσματος είναι ιδανικό για να ενυδατώσει και να μαλακώσει την περιοχή που θέλεις πριν το ξύρισμα και κυρίως να γίνει σωστά η δουλειά. Έτσι το ξυράφι "γλιστράει" εύκολα και ανακόπτεις την πορεία των ανεπιθύμητων τριχών


Η σωστή κατεύθυνση είναι το παν! Το να ξυρίζεις τις τρίχες προς την σωστή κατεύθυνση είναι πολύ σημαντικό! Ξυρίζεις προς την κατεύθυνση που βγαίνουν οι τρίχες σου με κινήσεις προς τα κάτω όχι προς τα επάνω που είναι και ο πρώτος τρόπος που "μαθαίνουμε". Η βασική διαφορά είναι πως αν ξυρίζεις τις τρίχες προς την κατεύθυνση που βγαίνουν τότε ελαχιστοποιείς την πιθανότητα να "γυρίσει" η τρίχα προς τα μέσα έτσι ώστε να αυξάνεται η τριχοφυΐα.
Απολέπιση: η απολέπιση βοηθάει στο να μαλακώσεις το ξηρό δέρμα και συμβάλει σημαντικά στο να μην αυξηθεί η τριχοφυΐα σου. Η λούφα είναι ιδανική για απολέπιση αλλά και ένα απαλό body scrub για να μαλακώσει η επιδερμίδα σου στο φουλ.
Ενυδάτωση: Η ενυδάτωση παίζει τεράστιο ρόλο επίσης στην ανάπτυξη της τριχοφυΐας οπότε όσο πιο περιποιημένο έχεις το δέρμα σου τόσο το καλύτερο και για τις ανεπιθύμητες τριχούλες που αρχίζουν σιγά-σιγά να αραιώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου