Η αυτοκτονία του πατέρα μου με σημάδεψε

Η αυτοκτονία του πατέρα μου με σημάδεψε

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια της γνωστής ηθοποιού η οποία αποκάλυψε ότι ο πατέρας της αυτοκτόνησε, όταν η ίδια ήταν 12 χρόνων. «Ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή που μου σημάδεψε τη ζωή!», δηλώνει προσπαθώντας να εξηγήσει ακόμη το γιατί!

Ο λόγος για την Ελένη Καστάνη, η οποία "άνοιξε" την καρδιά της στον Πέτρο Κωστόπουλο και στη Τζένη Μπαλατσινού!

Ήταν έτσι η ψυχολογία του πατέρα μου. Δεν έκανε αυτό που ήθελε στη ζωή του, του ήρθαν όλα ανάποδα, έτσι το εξήγησα, γιατί δεν υπήρχαν εμφανή προβλήματα στο σπίτι για να τον κάνουν να φτάσει μέχρι την αυτοκτονία. Τι να λέμε, το κάθε σπίτι έχει κι ένα μικρό δράμα...», εξομολογήθηκε, προσθέτοντας: «Γι' αυτό και ακολούθησα αυτή τη δουλειά, για να μπορέσω να ξεφύγω. Οι κωμικοί ηθοποιοί είμαστε πολύ τυχεροί, μας αγαπάει ο κόσμος, έρχεται και μας ευχαριστεί που του χαρίζουμε γέλιο. Είμαστε "προικισμένοι"»

Τι είπε για τον πρώην σύζυγό της και ποιο θεωρεί ότι είναι το «λάθος» που έκανε στον γάμο της; «Ο άνδρας μου με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Μου έδινε συμβουλές, με καθοδηγούσε, γιατί με ήξερε πολύ καλά. Ήξερε τι ήθελα και τι μου άρεσε. Το λάθος μου ήταν ότι άργησα μαζί του να κάνω παιδί, μετά από επτά χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Όταν γεννήθηκε το παιδί ήταν σαν να μπήκε ένα "τρίτο πρόσωπο" στη σχέση μας. Αν είχα κάνει το γιο μου νωρίτερα μπορεί και να μην είχα χωρίσει ποτέ, το πιστεύω. Είμαι καλή μάνα, όχι σύζυγος», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου