Την ύπνωσε και μετά την λήστεψε...

Την ύπνωσε και μετά την λήστεψε...

Στο νοσοκομείο ξύπνησε η ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε θύμα αδίστακτης απατεώνισσας.Μάλιστα, ο γιος της νόμισε ότι υπέστη εγκεφαλικό!

Όλα έγιναν χθες το πρωί όταν η ηλικιωμένη γυναίκα έκανε το λάθος να ανοίξει και να βάλει στο σπίτι της μια άγνωστη γυναίκα, η οποία θα την ενημέρωνε για ένα διαγωνισμό που γίνεται από μια εταιρία με μεγάλα δώρα.

Τη βρήκε ο γιος της

Όταν το μεσημέρι ο γιος της ηλικιωμένης επέστρεψε στο σπίτι βρήκε τη μητέρα του πεσμένη στο πάτωμα και αναίσθητη. Την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο Λαμίας νομίζοντας ότι έχει υποστει κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες εξετάσεις μη διαπιστώνοντας ενδείξεις "εγκεφαλικού", ενώ παράλληλα η ηλικιωμένη άρχισε σιγά - σιγά να έχει επαφή. Όταν συνήλθε και άρχισε να μιλάει συγγενείς και γιατροί δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Η ηλικιώμενη θυμόταν μέχρι εκεί που κάθισε να πιουν το καφέ που ετοίμασε στην άγνωστη γυναίκα που έβαλε στο σπίτι της. Από κει και πέρα η μνήμη της διεκόπη.

Από έναν πρόχειρο έλεγχο που έκανε ο γιος της η άγνωστη γυναίκα άρπαξε τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι η ηλικιωμένη και είχε ψάξει το σπίτι, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να πει στους αστυνομικούς τι ακριβώς μπορεί να έλειπε από αυτό.

Μέχρι τώρα είχαμε τους απατεώνες που εμφανίζονταν στους ηλικιωμένους ως φίλοι των παιδιών τους, λογιστές, εφοριακοί, υπάλληλοι της ΔΕΗ κ.α.

Τώρα εμφανίζεται καινούργιο "κόλπο". Μπαίνουν στο σπίτι ρίχνουν υπνωτικά χάπια στο νερό ή στο καφέ και τους "γδύνουν" ανενόχλητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου